سیاسیات

مقدمه ایی بر علوم سیاسی و عناصر مرتبط با آن

سیاسیات

مقدمه ایی بر علوم سیاسی و عناصر مرتبط با آن

آرامش قبل از طوفان!

 

در حاشیه ی دریای مدیترانه و در همسایگی لبنان، سوریه و اردن کشوری مجعول و ساختگی به وسعت 20770 کیلومتر مربع با نام اسرائیل قرار دارد .

14 می 1948 و بعد از یک دوره ی چند ساله تئوری پردازی های تئودر هرتزل ، ترور و حمایت دولت بریتانیا بنیان گذاران اولیه اسرائیل در بین سرزمین های فلسطینی اعلام موجودیت کردند .

 

کشوری با طول عمر تنها 60 سال که به زور سرنیزه و پاوندهای ملکه و دلارهای یهودیان صهیونیسم  به وجود آمد.

ماهیت و فلسفه جنگجویانه ی این دولت باعث شد کشورهای عربی پیرامون و به طبع آن غرب و کل خاورمیانه تا این لحظه همواره در سایه نا آرامی و نوعی بی ثباتی قرار بگیرد .

 

شاید برخی بر این باور باشند که مارا با اسرائیل کاری نیست .

در پاسخ باید گفت خاورمیانه در حکم یک پیکر زنده میباشد که نقص و خلل در هریک از بخش های آن کل پیکره و سیستم را تحت تاثیر قرار میدهد.

 

تاریخ 60ساله رژیم اشغالگر قدس به ما نشان میدهد که ادامه حیات آن همیشه تابعی از بلوا و بی ثباتی در منطقه بوده است .

این دولت از آغاز به کار خود تا این لحظه حداقل وارد به هفت جنگ تمام عیار شده است که آخرین آن مربوط به دو سال قبل معروف به جنگ 33 روزه است که چیزی جز خفت و شکست هیمنه افسانه ایی اسرائیل در بر نداشت .

 

اما این روزها صداهای مشکوکی از تل آویو به گوش میرسد . مقامات بلند پایه آمریکایی مدام به منطقه رفت و آمد میکنند.

از فردا مانوری نظامی و درون شهری به مدت پنج روز سراسر اسرائیل را در بر میگیرد .محدوده ی این مانور از شمالی ترین نقطه اسرائیل یعنی جلیل تا بئرالشبع میباشد . باید بدانیم که این مانور از سال 1948 تا کنون سابقه نداشته است یعنی در واقع برای اولین بار است که چنین مانور بزرگی در اسرائیل انجام میشود.

 

اسرائیلی ها میگویند هدف از اجرای چنین مانوری مقابله با موشک‌هایی است که در صورت بروز هر جنگی، شهرهای اسرائیل را هدف قرار خواهند داد.

چند روز قبل نیز کمیته ایی سری به نخست وزیر اعلام کرده بود که در صورت حمله به ایران . ارتش و سپاه ایران اسرائیل را زیر شدید ترین حمله ی موشکی قرار میدهد و حتی از خاک سوریه و لبنان نیز اسرائیل مورد حمله ی موشکی قرار می گیرد.

 

اسرائیل به لحاظ وسعت جغرافیایی کشوری کوچک میباشد.و هیچگاه تاب مقاومت دراز مدت در مقابل حملات را ندارد.

فراموش نکنیم کشورهایی با وسعت اندک همواره در خطر نابودی بوده اند و اسرائیل هیچگاه به این حاشیه باریک جفرافیایی بسنده نخواهد کرد .به این دلیل که امنیت این حاشیه در بین همسایگان عرب متنفر و متوحش از اسرائیل همیشه زیر سوال خواهد بود.

 

سال ها قبل نیز در پی اعلام موجودیت دولت غاصب اسرائیل جنگی بین این کشور و اعراب( مصر اردن سوریه و عراق ) در گرفت که نهایتن با تدبیر سران اسرائیلی و تطمیع دولت مصر و حمایت آمریکایی ها به نفع اسرائیل به پایان رسید.

آیا دولت اسرائیل و شهروندان اشکنازی  آن میتوانند همچون ایران هشت سال در مقابل ضربات جنگ مقاومت کنند . جواب بدون شک منفی خواهد بود .

 

در پایان متذکر میشوم که تحرکات چند روزه ی اخیر و رفت و آمد سران کاخ سفید به اسرائیل نشانه هایی از حوادثی ناخوشایند در نیمه اول سال شمسی جدید خواهد بود .

 

آیا بوش در آخرین ماه های حکومت خود به معرکه ایی جدید وارد خواهد شد ؟

آیا او به دنبال مشکل آفرینی برای جانشین احتمالی دموکرات خود خواهد بود ؟

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد